Personalet

Bag disken og i baglokalet har jeg hjælp af en flok entusiastiske servicemindede mennesker som alle brænder for faget og kærligheden til god mad. Alle har deres individuelle kompetencer, hvilket sikrer du får den perfekte oplevelse når du handler i butikken.

Flemming Bisp Høeg

Flemming Bisp Høeg er uddannet butiksslagter i 1992 fra en slagtermester i Hillerød. Kundebetjening, udskæring af hele dyr til detail og pølsemageri, gav nu mig den grundlæggende viden og ekspertise, der arbejdes efter i dag.

 

Hos to højt renommerede og kendte slagtermestre, henholdsvis i Hørsholm og København, samt efter nogle års ansættelse i Kødbyen, fik jeg virkelig vakt min interesse for superkvalitet til kvalitetsbevidste kunder. Således har jeg et solidt erfaringsgrundlag og er klar til at betjene privatkunder med kvalitetskød hele vejen.
Vi slog dørene op til butikken i Ørby d. 4. marts 2010. Velkommen til.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev