Lokalt kød

Kødsnedkeren sælger primært kød fra dyr, der er opvokset i Nordsjælland, hvor transporttiden til slagtning er minimal. Derved undgår man stressede dyr, som også har en indvirkning på kødets mørhed. Du vil i butikken altid kunne få information om sporbarhed, om det kød du køber. Vi kender de fleste af vores kødproducenter og har udvalgt dem med omhu.

Lokalt kød denne uge

Uge 47

Økologisk oksekød Hereford fra Bo Normann i Selsø v/ Skibby

Hereford Oksekød fra Baunebakkegaard i Ågerup

Sashihøjreb fra Finland – Suverænt marmoreret

ØKO lam fra TAMU fra Dragør

Dansk Velfærdsgris fra Lolland/ Lollandsgrisen

Frilandsgris

Torsdagshak svinekød: skovgris

Torsdagshak Oksekød:

 

Fjerkræ fra Hopballemølle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev