Lokalt kød

Kødsnedkeren sælger primært kød fra dyr, der er opvokset i Nordsjælland, hvor transporttiden til slagtning er minimal. Derved undgår man stressede dyr, som også har en indvirkning på kødets mørhed. Du vil i butikken altid kunne få information om sporbarhed, om det kød du køber. Vi kender de fleste af vores kødproducenter og har udvalgt dem med omhu.

Lokalt kød denne uge

Uge 37 og 38

Kødkvæg fra Svend og Inge i Græsted

Kødkvæg fra Marianne og Dennis i Valby v/ Ørby

Sashihøjreb fra Finland – Suverænt marmoreret

Lam uge 37: Pia og Lars Foght i Ørby (øko) + Lam fra Hanne Kofoed i Vejby

ØKO Lam uge 38: Anders og Mette fra Strøgåden

Dansk skovgris fra Lolland

Frilandsgris

Torsdagshak svinekød: skovgris

Torsdagshak Oksekød:

 

Fjerkræ fra Hopballemølle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg accepterer hermed Kødsnedkerens privatlivspolitik (Bemærk at dit postnummer ikke er påkrævet)