Lokalt kød

Kødsnedkeren sælger primært kød fra dyr, der er opvokset i Nordsjælland, hvor transporttiden til slagtning er minimal. Derved undgår man stressede dyr, som også har en indvirkning på kødets mørhed. Du vil i butikken altid kunne få information om sporbarhed, om det kød du køber. Vi kender de fleste af vores kødproducenter og har udvalgt dem med omhu.

Lokalt kød denne uge

Denne uge

Grauvieh oksekød  fra Henrik Kofod i Unnerup

T-bone fra Dansk Friland

Sashihøjreb fra Finland – Suverænt marmoreret

Lam fra Bodil Walmod i Skibby og Mogens Hansen i Tølløse

Dansk skovgris fra Lolland

Frilandsgris

Forårskyllinger fra Gråsten fjerkræ

 

 

 

 

 

 

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg accepterer hermed Kødsnedkerens privatlivspolitik (Bemærk at dit postnummer ikke er påkrævet)