Opskæring og pakning af meget høj standard, udføres af Kødsnedkeren. I tæt samarbejde med de lokale slagterier, kan du få slagtet, parteret og fremstillet pølseprodukter, af dit eget kød.

 

standardpartering-okse-svin-lam    Priser kødproducenter og gårdbutikker 2017

 

Transporten fra slagteriet til vores butik i Ørby, sørger vi for, den er med i opskæringsprisen.

 

Økologisk pølseproduktion, er vi som de eneste i Nordsjælland, godkendt til.

 

Topmoderne maskiner styrer temperatur, luftfugtighed og rygeprocessen, som er uhyre vigtigt for fermeteringen af spegepølser. Vores personale sætter en ære i at producere kvalitetsprodukter.

 

Planlæg din slagtning og partering i god tid, og vær særlig opmærksom på det store arbejdspres i efteråret. Book din bestilling på flemming@koedsnedkeren.dk og få en bekræftelse. Ved ændringer i aftalte booking, kontaktes Flemming hurtigst muligt, for at undgå fakturering af spildte arbejdstimer.

 

Priser er ex moms, og reguleres fremover hvert år 1. januar. Vi forbeholder os ret til at regulere priserne løbende ved særlige omstændigheder. Slagtevægt / Pris: Der afregnes ud fra slagtevægten, altså den vægt vi får oplyst af slagteriet.

 

Betaling foregår ved afhentning af kødet / varerne, gerne på Dankort.

 

Afhentning: Du skal som ejer af kødet, selv være tilstede ved uddelingen til dine egne kunder.

 

Prisliste gældende fra 1.jan 2017 – 31. dec. 2017. priser-koedproducenter-og-gaardbutikker-2017

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev